Пътувай с eSky.bg!

С нас имаш гаранция за най-ниска цена за

Почивки и City Break

Гаранция за най-ниска цена с eSky.bg

Няма нужда да сравняваш оферти за City break или Почивка (полет+хотел) в различни сайтове. При нас имаш всичко на едно място: богат избор от хотели, удобни комбинации от полети, вдъхновяващи дестинации – и всичко това на възможно най-атрактивните цени! Как работи? Просто е! Услугата Полет+Хотел ти дава достъп до страхотни цени. Благодарение на отличното сътрудничество с партньорите ни, можем да ти предложим атрактивни предложения и най-ниските цени.

Когато избираш eSky.bg, избираш Гаранция за най-ниска цена.

Гаранция за най-ниска цена с eSky.bg Гаранция за най-ниска цена с eSky.bg

Как работи?

Полет+Хотел за City Break и Почивки

Гаранцията за най-ниска цена на eSky.bg се прилага само за резервации на City Break, Почивки и пакети Полет+Хотел. Не се отнася за полети и настаняване, резервирани поотделно, или за други продукти и услуги, предлагани на eSky.bg

Всеки детайл има значение

Искаш да провериш дали наистина предлагаме най-ниската цена? Ако намериш по-евтин вариант от нашия, се увери, че се отнася за абсолютно същите детайли като твоята резервация в eSky.bg: брой пътници, дати, продължителност, полетно разписание, хотел, тип стая и т.н.

Времето е пари

Ако намериш по-евтин вариант, имаш 24 часа след потвърждение на резервацията си на eSky.bg, за да изпратиш заявка до: garancija@esky.bg

Ние, от своя страна, ще проверим казуса. Ако наистина се окаже, че намерената от теб оферта е с абсолютно същите детайли, но с по-ниска цена, ще ти възстановим разликата (по твоята сметка).

Повече подробности в Общите условия (Параграф V, точка 7)

блог

City Break: бягство от рутината

Поглези се с кратко бягство от ежедневието. Презареди батериите, разшири кръгозора си и се потопи в културата на нови места: независимо дали става дума за разходка из живописните улици на слънчева Валета, за дегустация на изискани тапас в сърцето на квартал Ел Борн в Барселона или за пазаруване в най-добрите бутици на Милано.

Aтрактивни оферти за полети

Почивки: открий рая на Земята

Релаксирай, както на теб ти харесва: на горещ плаж в Тайланд или докато откриваш тайните на древните цивилизации на полуостров Юкатан. Очаква те свят, пълен с необикновени приключения, очарователни места и удивителни гледки! С кое ще започнеш? Гмуркане с шнорхел в Закинтос или разходка из пазар в Маракеш?

Вдъхновения за пътуване, подбрани специално за теб

Изживей пътуването по нов начин с нашия бюлетин! Най-добрите оферти те очакват. Ще се убедиш ли?