eSky / Ограничения за пътуване – COVID-19

Информация за пътниците и изисквани документи

Ето какво трябва да знаеш, за да се насладиш на спокойно пътуване

Използвай формата по-долу, за да разбереш как да се подготвиш за пътуването

Въведи гражданство. В случай че имаш няколко такива, въведи гражданството на държавата, чийто паспорт ще използваш по време на пътуването.

Въведи страната, до която пътуваш. Ако пътуването ти се състои от няколко полетни отсечки до летища в други страни, по същия начин провери какви са изискваните документи и рестрикциите за всяка от тях.

Ще получиш информация за отваряне на границите, въвеждане на ограничения, за правилата при карантина и за документите за попълване преди пътуване.

Важно!

Ограниченията и изискванията за документите се променят постоянно. Информирай се редовно, за да бъде пътуването ти безпроблемно! Освен това ти препоръчваме да проверяваш правителствените сайтове на страните, до които пътуваш, както и на тези, през които ще се отбиеш, ако пътуването ти се състои от няколко полетни отсечки.

Каква информация ще получиш?

Отваряне на границите

Информация дали границите на конкретната държава са отворени или затворени, така че да знаеш дали планираното от теб пътуване може да се осъществи.

Ограничения

Подробности относно ограниченията за преминаване на граници, както и важна информация относно влизането на територията на определена държава от граждани на други страни.

Правила при карантина

С каква продължителност е и кой подлежи на карантина в съответната държава?

Изисквани документи

Списък с изискваните документи, които следва да се попълнят преди пътуването. Имай предвид, че някои държави изискват от пътниците да попълнят документите най-късно 72 часа преди полетното разписание.

Предпазни средства

Правила за носене на маски и спазване на предпазни мерки на публични места.

Лимитирани оферти с до -40% отстъпка

само за регистрирани потребители

Свали приложението ни и удобно планирай пътуванията си

  • Най-високо оцененото приложение за пътуване
  • Нови оферти всеки ден на клик разстояние
  • Всички твои резервации на едно място