eSky / Safe Travels

Безопасно пътуване

Полезна информация и факти за пътуването по време на COVID-19.

Всичко, което трябва да знаете за пътуването днес.
Проверена информация и факти.

 

Пандемията превърна пътуването в табу. Но така ли е всъщност? В тази секция ще отговорим именно на този въпрос. Като експерти в пътешествията, проверяваме митовете за пътуването по време на пандемия и предоставяме надеждна информация, подкрепена от научни факти.

 

Вече над 15 години помагаме на милиони пътешественици и предоставяме полезна информация по теми, свързани с пътуването. В ерата на пандемия знаем колко е важна достоверната информация. Затова искаме да осигурим достъп до такава, така че всеки да може да се наслади на пътешествията си.

 

Знанието е нашето предимство. А както знаем, знанието е сила. Благодарение на статиите в тази секции, ще научите повече за пътуването по време на пандемия. Дали наистина самолетът е безопасен и как престоят ви в хотела е приятен и спокоен? Възползвайте се от нашия опит и се подгответе за пътуване.

Безопасно ли е да се пътува със самолет по време на пандемията?

В тази статия ще научите дали пътуването със самолет е безопасно. Ще ви запознаем с фактите и ще еи дадем информация, която ще отговори на въпросите ви и ще ви даде насоки как да планиратесвоите пътувания.

Пътуване по време на пандемията: безопасност на летището

Punkt wyjścia podróży lotniczej. Co należy wiedzieć o bezpieczeństwie w dzisiejszych czasach? Wskutek pandemii wprowadzono nowe zasady, które pozwalają zapewnić na lotniskach bezpieczeństwo zarówno podróżnym, jak i personelowi. Zatem, co się zmieniło?

Безопасност в хотела по време на пандемията

Безопасността по време на пандемията е една от най-обсъжданите теми. Дали престоят в хотел е безопасен? Прочетете обобщението на мерките в хотелите и разберете как престоят ви да бъде спокоен и приятен.

Пътуване по време на пандемията: карантина и тестове за коронавирус

Напоследък има много въпроси относно карантината и тестовете, изисквани преди и след пътуването в чужбина. Тук ще откриете цялата необходима информация по темата.