eSky / Safe Travels

Безопасно пътуване

Полезна информация и факти за пътуването по време на COVID-19.

Всичко, което трябва да знаете за пътуването днес.
Проверена информация и факти.

 

Пандемията превърна пътуването в табу. Но така ли е всъщност? В тази секция ще отговорим именно на този въпрос. Като експерти в пътешествията, проверяваме митовете за пътуването по време на пандемия и предоставяме надеждна информация, подкрепена от научни факти.

 

Вече над 15 години помагаме на милиони пътешественици и предоставяме полезна информация по теми, свързани с пътуването. В ерата на пандемия знаем колко е важна достоверната информация. Затова искаме да осигурим достъп до такава, така че всеки да може да се наслади на пътешествията си.

 

Знанието е нашето предимство. А както знаем, знанието е сила. Благодарение на статиите в тази секции, ще научите повече за пътуването по време на пандемия. Дали наистина самолетът е безопасен и как престоят ви в хотела е приятен и спокоен? Възползвайте се от нашия опит и се подгответе за пътуване.

За какво да внимавате, когато планирате пътуване сега?

В тази статия, част от нашата поредица “Безопасно пътуване”, ще ви кажем за какво трябва да внимавате при планиране на големи и малки пътувания. Ще намерите съвети и информация за ограничения и тестове, както и за безопасността по летищата, самолетите и хотелите. Прочетете цялата информация за пътуванията в ерата на COVID-19.

Безопасно ли е да се пътува със самолет по време на пандемията?

В тази статия ще научите дали пътуването със самолет е безопасно. Ще ви запознаем с фактите и ще еи дадем информация, която ще отговори на въпросите ви и ще ви даде насоки как да планиратесвоите пътувания.

Пътуване по време на пандемията: безопасност на летището

Създадохме поредица от статии, които ще разглеждат темата за пътуването по време на пандемията. В тях ще се придържаме към фактите и научните доказателства. Започваме с безопасността на летищата – мястото, откъдето започват повечето международни пътувания.

Безопасност в хотела по време на пандемията

Безопасността по време на пандемията е една от най-обсъжданите теми. Дали престоят в хотел е безопасен? Прочетете обобщението на мерките в хотелите и разберете как престоят ви да бъде спокоен и приятен.

Пътуване по време на пандемията: карантина и тестове за коронавирус

Напоследък има много въпроси относно карантината и тестовете, изисквани преди и след пътуването в чужбина. Тук ще откриете цялата необходима информация по темата.

Пътуване с деца по време на пандемията

Един от най-честите въпроси е дали в момента е удачно да се пътува с деца. Затова в тази статия ще отговорим на някои от най-честите въпроси по темата, като същевременно ще споделим полезни съвети за по-безопасно и същевременно спокойно и приятно пътуване.