eSky / Докъде може да се лети?

Докъде можеш да летиш?

Виж картата с държави, до които се пътува лесно.

Провери какво означават цветовете в картата:

███ Зелено – страна, до която може да се пътува. Не се изисква тест за COVID-19 или карантина.

███ Светло зелено – страна, до която може да се пътува, като се изисква тест за COVID-19.

███ Жълто – страна, до която може да се пътува, като се изисква тест за COVID-19 и карантина.

███ Оранжево – до страната могат да пътуват само връщащи се граждани, както и такива, отговарящи на стриктни изисквания за влизане в нея.

███ Сиво – не са известни ограничения за пътуване до страната или такива не са публикувани от държавните власти.

Aтрактивни оферти за полети

Виж нашите атрактивни оферти за полети

Пътуването е евтино! В секция “Оферти” ще откриеш най-добрите предложения за полети до почти всяко кътче на света. “Оферти” е мястото, където всеки ден можеш да намериш изгодни самолетни билети от най-различни авиокомпании. Без значение дали искаш да пътуваш до страна в Европа или отвъд океана, “Оферти” е мястото, където бързо и лесно ще откриеш най-подходящата за теб опция.

застраховка

Избери най-подходящата застраховка

Без значение докъде пътуваш, винаги е добре да се подсигуриш с добра застраховка. Подходящата застраховка ще направи пътуването ти по-сигурно и по-спокойно. Ние ти предлагаме два типа застраховка, с които ще имаш нужния комфорт както преди, така и по време на самото пътуване. Освен това можеш да анулираш пътуването си по лични причини. Застраховката е незаменима част от всяко едно пътуване.

блог

Вдъхнови се с блога ни

Търсиш ли вдъхновение? Чудиш ли се къде да отидеш и как да организираш пътуването си? В блога ни ще намериш полезни статии и пътеводители, подготвени както от екипа експерти на eSky, така и от други пътешественици. Блогът е мястото, където ще откриеш вдъхновение за пътуването си и споделени съвети от популярни блогъри, които обожават да пътуват.

Безопасно пътуване

Възползвай се от съвети за пътуване

Какво е важно да знаеш за пътуването днес? В специалната секция “Безопасно пътуване” ще откриеш експертни препоръки. Така, ако се чудиш кой хотел да избереш за пътуването си или как да си подсигуриш безопасност на летището или в самолета, ще намериш отговорите именно в нея. “Безопасно пътуване” осигурява надеждна и полезна информация, с която да планираш всяко свое пътешествие.

актуалните правила за пътуване

Виж актуалните правила за пътуване

Пътуването по време на пандемия е лесно и безопасно, стига да разполагаш с надеждна информация за актуалните условия за него. В секция “Ограничения за пътуване” можеш лесно да се запознаеш с правилата за пътуването до която и да е страна в света. Само с няколко клика ще намериш цялата информация, която е важно да знаеш за условията за пътуване по време на пандемия. Освен важна информация за ограниченията, ще откриеш и какви са условията за виза, като можеш да закупиш бързо и удобно електронна такава (eVisa).

Докъде можеш да летиш без тест и карантина?

Пътуването по време на COVID-19 пандемията не е толкова трудно за организиране, колкото може да изглежда на пръв поглед. Разбира се, коронавирусът промени плановете ни за почивка и за пътувания като цяло. Но дори и при новите условия резервирането на самолетни билети и хотели, а и самото пътуване могат да бъдат приятни и безпроблемни.

COVID-19 пандемията: къде можеш да отидеш

Тъй като в много страни по света ваксинацията срещу COVID-19 вече стартира, местните власти въвеждат нови правила за преминаване на границите, за карантината или представянето на тест за COVID-19 на границата. И ако доскоро беше трудно да се посочи държава, до която можеш да летиш без тест или карантина, то сега списъкът на държавите, в които можеш да влезеш след ваксиниране без допълнителни процедури, става все по-дълъг и по-дълъг.

Пътуването след ваксинация, без тест за COVID-19 или карантина, не е единствената възможност за пътуване в чужбина. Има и държави, до които можеш да летиш, без да се ваксинираш, карантината не е задължителна, а процедурите на летището също не са никак сложни. Да си дойдем обаче на думата: кои са държавите, до които можеш да пътуваш безопасно и свободно, макар коронавирусът все още да е сред нас?

Списък с държави, до които можеш да пътуваш без карантина и тест

Къде можеш да отидеш на почивка по време на пандемията? Тъй като списъкът на държавите, до които можеш да летиш след ваксинация без карантина и тест, се променя постоянно, ние подготвихме интерактивна карта, която непрекъснато се актуализира. Благодарение на нея можеш лесно да провериш кои държави допускат ваксинирани пътници или не изискват представяне на отрицателен тест за COVID-19.

Как да разбереш докъде можеш да летиш без тест

Как да разбереш докъде можеш да летиш без тест, кои държави приемат ваксинирани пътници без задължителна карантина? За да бъдат резултатите възможно най-надеждни, е важно да знаеш дали вече имаш поставени всички необходими дози от ваксината. Освен това трябва да зададеш гражданство, държава на заминаване, както и вида на пътуването – дали искаш да летиш до друга държава или планираш пътуване в рамките на страната.

След въвеждане на данните, интерактивната карта ще покаже подробна информация за правилата за преминаване на границите и свързаните с COVID-19 ограничения. За да ги провериш, просто задръж курсора на мишката върху избраната държава на картата. След това кликни, за да видиш подробните изисквания за пътуване и пребиваване в страната.

В допълнение към информацията за това дали е възможно да се лети до дадена държава без тестове и карантина след ваксинация, картата ще ти помогне да разбереш дали и в какви ситуации в избраната държава трябва да носиш маска.

Най-добре е да проверяваш редовно кои са страните, до които ваксинирани или неваксинирани хора могат да пътуват без тест и карантина, така че да планираш пътуванията си при винаги актуална информация, чрез нашата интерактивна карта. Ако избраната дестинация изисква допълнителни процедури, картата ще ти помогне да се подготвиш добре и да се отправиш на мечтаното пътешествие без никакви грижи!

Лимитирани оферти с до -40% отстъпка

само за регистрирани потребители

Свали приложението ни и удобно планирай пътуванията си

  • Най-високо оцененото приложение за пътуване
  • Нови оферти всеки ден на клик разстояние
  • Всички твои резервации на едно място