eSky / Докъде може да се лети?

Докъде можеш да летиш?

Виж картата с държави, до които се пътува лесно.

Провери какво означават цветовете в картата:

███ Зелено – страна, до която може да се пътува. Не се изисква тест за COVID-19 или карантина.

███ Светло зелено – страна, до която може да се пътува, като се изисква тест за COVID-19.

███ Жълто – страна, до която може да се пътува, като се изисква тест за COVID-19 и карантина.

███ Оранжево – до страната могат да пътуват само връщащи се граждани, както и такива, отговарящи на стриктни изисквания за влизане в нея.

███ Сиво – не са известни ограничения за пътуване до страната или такива не са публикувани от държавните власти.

Aтрактивни оферти за полети

Виж нашите атрактивни оферти за полети

Пътуването е евтино! В секция “Оферти” ще откриеш най-добрите предложения за полети до почти всяко кътче на света. “Оферти” е мястото, където всеки ден можеш да намериш изгодни самолетни билети от най-различни авиокомпании. Без значение дали искаш да пътуваш до страна в Европа или отвъд океана, “Оферти” е мястото, където бързо и лесно ще откриеш най-подходящата за теб опция.

застраховка

Избери най-подходящата застраховка

Без значение докъде пътуваш, винаги е добре да се подсигуриш с добра застраховка. Подходящата застраховка ще направи пътуването ти по-сигурно и по-спокойно. Ние ти предлагаме два типа застраховка, с които ще имаш нужния комфорт както преди, така и по време на самото пътуване. Освен това можеш да анулираш пътуването си по лични причини. Застраховката е незаменима част от всяко едно пътуване.

блог

Вдъхнови се с блога ни

Търсиш ли вдъхновение? Чудиш ли се къде да отидеш и как да организираш пътуването си? В блога ни ще намериш полезни статии и пътеводители, подготвени както от екипа експерти на eSky, така и от други пътешественици. Блогът е мястото, където ще откриеш вдъхновение за пътуването си и споделени съвети от популярни блогъри, които обожават да пътуват.

Безопасно пътуване

Възползвай се от съвети за пътуване

Какво е важно да знаеш за пътуването днес? В специалната секция “Безопасно пътуване” ще откриеш експертни препоръки. Така, ако се чудиш кой хотел да избереш за пътуването си или как да си подсигуриш безопасност на летището или в самолета, ще намериш отговорите именно в нея. “Безопасно пътуване” осигурява надеждна и полезна информация, с която да планираш всяко свое пътешествие.

актуалните правила за пътуване

Виж актуалните правила за пътуване

Пътуването по време на пандемия е лесно и безопасно, стига да разполагаш с надеждна информация за актуалните условия за него. В секция “Ограничения за пътуване” можеш лесно да се запознаеш с правилата за пътуването до която и да е страна в света. Само с няколко клика ще намериш цялата информация, която е важно да знаеш за условията за пътуване по време на пандемия. Освен важна информация за ограниченията, ще откриеш и какви са условията за виза, като можеш да закупиш бързо и удобно електронна такава (eVisa).

Лимитирани оферти с до -40% отстъпка

само за регистрирани потребители

Свали безплатното приложение и пътувай изгодно

  • Най-доброто m-commerce приложение
  • Достъп до 63 хил. дестинации, 3 хил. летища и 950 авиокомпании
  • Винаги най-добрите оферти за пътуване